Karşıyaka Belediyesi, 25 Mart’ta düzenleyeceği doğa yürüyüşü ile Karşıyakalıları şehrin stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkaracak.
Yamanlar Mesire Alanı ile Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi arasındaki güzergahta yapılacak yürüyüş; ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleşecek.
Karşıyaka Belediyesi ve DEDAK işbirliği ile düzenlenecek yürüyüş için saat 09:00 da Karşıyaka Belediyesi önünden araç kaldırılacak.
Uzman rehber eşliğinde gerçekleşecek 6 kilometrelik yürüyüş, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde sona erecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; "Tertemiz bir havada spor yapmak, tabiatın güzelliklerini keşfetmek, yoğun kent yaşamının stresi ve gürültüsünden uzakta keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.
Bilgi için: 0(232)3670060- 0(549)5220227 no lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

karşıyaka belediyesi

gençlik ve spor kulübü